REFERENTIES

customer

Frans van der Storm

Programmamanager X-border-GDI, Provincie Gelderland

Annemieke is in staat om complexe onderwerpen in begrijpelijke en aansprekende artikelen te vatten. Ze bereidt zich prima voor, houdt focus op de doelgroep en levert haar concept-teksten binnen de afgesproken tijd. Haar bijdrage helpt ook haar opdrachtgevers.

customer

Ina Oostrom

General manager, Yente Foundation

Annemieke interviewed women entrepreneurs in other countries for the brochure: The little book of networking. She wrote the texts for this brochure. We are happy with the end result, because she was able to bring forward the essence of networking and explain how women entrepreneurs can benefit from it.

customer

Linda Daamen

Projectmanager, Randstad Nederland N.V.

Annemieke is een professionele en enthousiaste schrijfster. Ik heb met haar gewerkt als schrijfster voor het web, maar ze is veel breder. Ze weet de kern goed te raken en probeert er continu iets bijzonders van te maken. Daarnaast is het erg fijn om met haar te werken, ze is energiek en heeft een positieve invloed op een project.

customer

Marijke Bakker

Senior editor, ABN AMRO Bank N.V.

Annemieke is een sympathieke, hardwerkende collega, die zich de ingewikkelde materie razendsnel eigen maakte. Van harte aanbevolen!  

customer

Keesnan Dogger

Fotograaf boek 'Daarom Alkmaar'

Annemieke heeft met een gezonde dosis doorzettingsvermogen een prachtig boek geschreven. Onder hoge tijdsdruk heeft ze een groot aantal artikelen geschreven om op deze manier de stad Alkmaar te typeren. Professioneel, gedreven en creatief!